Hetty Faber

Foto van Hetty Faber

Ik ben Hetty Faber, Orthopedagoog-Generalist (BIG- geregistreerd) en eigenaar van Kind in Context. Ik ben ACT (Acceptance and Commitment Therapy)-therapeut (o.a. gecertificeerd ACT4kids therapeut) en mindfulnesstrainer voor kinderen en jongeren. Ik behandel en begeleid kinderen met verschillende hulpvragen, zoals aandachts- en concentratieproblemen, emotieregulatieproblemen, angsten en een laag zelfbeeld. Ik vind het belangrijk om kinderen te bekijken vanuit alle contexten die invloed hebben op het leren en opgroeien. Daarom probeer ik zo goed mogelijk in kaart te brengen hoe de situatie op school is, hoe het gezinsleven van het kind eruitziet en natuurlijk welke mogelijkheden het kind zelf heeft. 

Vanuit de jeugdzorg werk ik als regiebehandelaar, wat betekent dat ik meedenk met en over de cliënt en mijn collega's ondersteun in het uitvoerende werk.

Naast het bovengenoemde doe ik voor Kind in Context diagnostiek; op het gebied van leerstoornissen (dyslexie en dyscalculie) en andere DSM-5 classificaties, sociaal-emotionele problematiek en neuropsychologie (waaronder executieve functies en werkgeheugen).

LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/in/hetty-faber-62010369/