Mijn naam is Iris in den Bosch en ik ben werkzaam bij Kind in Context als remedial teacher. Op dit moment ben ik nog bezig met mijn studie Pedagogische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik zit nu in het derde bachelorjaar en streef ernaar om in 2023 te gaan afstuderen in de master Orthopedagogiek. Vanaf maart 2022 zal ik, naast mijn werkzaamheden als remedial teacher op basisscholen, meelopen als stagiaire bij Kind in Context. Hierbij hoop ik meer ervaring en kennis op te doen in het behandelen en begeleiden van kinderen met gedrag- en/of leerproblemen. 

Vanuit mijn vorige opleiding (de Academische Pabo) heb ik al de nodige ervaring opgedaan met het onderwijzen van en de omgang met kinderen. Deze leerzame ervaringen hebben mij doen beseffen dat ik mij graag verder wil ontwikkelen in het begrijpen, begeleiden en behandelen van kinderen met een ontwikkelingsproblematiek.

Ik ben ervan overtuigd dat elk kind uniek is en recht heeft op een behandeling aangepast naar zijn/haar individuele behoeften. Mijn doel is dan ook om in de toekomst werkzaam te zijn als orthopedagoog, waarbij ik kijk naar deze individuele behoeften voor elk afzonderlijk kind en samen met het kind en zijn/haar omgeving toe werk naar een zorgeloze ontwikkeling.